18 познати личности кои се пониски отколку што мислевте

469

Сите знаеме како изгледаат нашите омилени музичари, актери или која било позната личност. Но, ретко кога размислуваме за нивната висина.

Токму поради тоа, голем број фанови се изненадуваат кога ќе ги видат своите идоли во живо и ќе сфатат колку се високи или ниски.

Голем дел од познатите, како Емилија Кларк или Мејси Вилијамс, се пониски од останатите, но ова само ги прави уште пошармантни.

Во продолжение погледнете ги познатите кои се пониски отколку што мислевте:

Кортни Кардашијан – 155 сантиметри

poznati-koi-se-mnogu-poniski-otkolku-shto-mislevte-02.jpg

Хилари Даф – 157 сантиметри

poznati-koi-se-mnogu-poniski-otkolku-shto-mislevte-03.jpg

Емилија Кларк – 157 сантиметри

poznati-koi-se-mnogu-poniski-otkolku-shto-mislevte-04.jpg

Ева Лонгорија – 157 сантиметри

poznati-koi-se-mnogu-poniski-otkolku-shto-mislevte-06.jpg

Кајли Миног – 152 сантиметри

poznati-koi-se-mnogu-poniski-otkolku-shto-mislevte-07.jpg

Ники Минаж – 157 сантиметри

poznati-koi-se-mnogu-poniski-otkolku-shto-mislevte-08.jpg

Аријана Гранде – 153 сантиметри

poznati-koi-se-mnogu-poniski-otkolku-shto-mislevte-09.jpg

Зои Кравиц – 157 сантиметри

poznati-koi-se-mnogu-poniski-otkolku-shto-mislevte-10.jpg

Френки Муниц – 165 сантиметри

poznati-koi-se-mnogu-poniski-otkolku-shto-mislevte-11.jpg

Сара Хајланд – 157 сантиметри

poznati-koi-se-mnogu-poniski-otkolku-shto-mislevte-12.jpg

Карди Би – 160 сантиметри

poznati-koi-se-mnogu-poniski-otkolku-shto-mislevte-13.jpg

Мејси Вилијамс – 155 сантиметри

Кевин Харт – 163 сантиметри

poznati-koi-se-mnogu-poniski-otkolku-shto-mislevte-15.jpg

Ана Кендрик – 157 сантиметри

poznati-koi-se-mnogu-poniski-otkolku-shto-mislevte-18.jpg

Кристин Ченовет – 150 сантиметри

poznati-koi-se-mnogu-poniski-otkolku-shto-mislevte-19.jpg