11 фото докази од Инстаграм фаци, на кои тешко им оди да се „продадат“ како совршени

129

Инфлуенсерите и оние кои сонуваат да станат инфлуенсери честопати знаат да се обидат да им „замачкаат“ очи на фановите со навидум совршените фотки, но не им успева кај секого.

Лош Photoshop, исто небо на сите фотки, иста позадина на различни страни од светот и огромни разлики помеѓу Инстаграм и папарацо фотки – сфаќаме што не е во ред…

Во продолжение неколку фото докази од моментите кога Инстаграмџиите се обиделе да го излажираат совршеното:

Облаците изгледа ја следат секаде каде што оди…

11-foto-dokazi-od-instagramdjii-na-koi-ne-im-uspeva-da-se-prodadat-kako-sovrsheni-02.jpg

Ништо посебно, само дечко кој патува низ светот со својата омилена ограда…

11-foto-dokazi-od-instagramdjii-na-koi-ne-im-uspeva-da-se-prodadat-kako-sovrsheni-03.jpg

Изгледа и Кајли се става на штедење…

11-foto-dokazi-od-instagramdjii-na-koi-ne-im-uspeva-da-se-prodadat-kako-sovrsheni-04.jpg

Планинарење во двор…

11-foto-dokazi-od-instagramdjii-na-koi-ne-im-uspeva-da-se-prodadat-kako-sovrsheni-05.jpg

Изгледа на лагата некогаш нозете ѝ се долги…

11-foto-dokazi-od-instagramdjii-na-koi-ne-im-uspeva-da-se-prodadat-kako-sovrsheni-06.jpg

Кога во ист ден изгледаш како две различни личности:

11-foto-dokazi-od-instagramdjii-na-koi-ne-im-uspeva-da-se-prodadat-kako-sovrsheni-07.jpg

Тифани Трамп мисли дека ако на Инстаграм изгледа слабо, никој нема да ја забележи разликата во живо…

11-foto-dokazi-od-instagramdjii-na-koi-ne-im-uspeva-da-se-prodadat-kako-sovrsheni-08.jpg

Кога тату артистот ќе реши дека струкот не ви е доволно добар за на Инстаграм

11-foto-dokazi-od-instagramdjii-na-koi-ne-im-uspeva-da-se-prodadat-kako-sovrsheni-09.jpg

И оваа девојка си го носи небото со себе..

11-foto-dokazi-od-instagramdjii-na-koi-ne-im-uspeva-da-se-prodadat-kako-sovrsheni-10.jpg

А, кој мора да си го фотошопира одразот во огледало?

11-foto-dokazi-od-instagramdjii-na-koi-ne-im-uspeva-da-se-prodadat-kako-sovrsheni-11.jpg

Кајли на Инстаграм и Кајли во супермаркет…

11-foto-dokazi-od-instagramdjii-na-koi-ne-im-uspeva-da-se-prodadat-kako-sovrsheni-12.jpg