11 деца од кои никогаш нема да бидеме попаметни и поснаодливи

151

Децата се искрени, разиграни и „нерасипани“, а многу често се случува да успеат да нè надмудрат.

„BuzzFeed“ собрале 11 забавни приказни „од кои никогаш нема да бидете 100% попаметни и 100% поснаодливи“, а некои од нив би можеле добро да ве насмеат.

1. Дете кое прошверцувало шеќер од ресторан во пециво.

2. Искреност на дело.

3. 4-годишник кој не може да ја изеде целата пица, но пронашол начин како да не ја сподели.

4. Дете кое не добило Skittles од друг патник, па за време на целиот лет го гледало вака.

5. „Моите пријатели се глупави и треба да го знаат тоа.“

6. Ова дете веќе е играч.

 

7. Ова девојче кое знае дека не мора да биде облечено како принцеза за да се чувствува така.

8. Ова момче кое игра според свои правила.

9. „Која е најсмешната работа која вашето дете ја напишало?“

10. Ова дете кое знае како да го добие најдоброто од двата света.

11. Мала кралица. 

loading...