Зибери е потсетник дека секое дете може да сонува да стане премиер, но ќе заврши ко партиски глушец

62

Некогашниот кандидат за премиер на ДУИ, Насер Зибери, вчера од пратениците беше изгласан за нов Народен правобранител. За ова, активистот Ивор Мицковски коментира:

Случајот Зибери не потсетува дека денес секое дете во Македонија може да сонува да стане премиер, но евентуално ќе заврши како партиски глушец.