ЖАРКО, НЕНАД И ИВИЦА ЌЕ ВОЗАТ НОВИ ВЕЛОСИПЕДИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ИГРАЈ БЕЗ НЕРВОЗИ И МЕРЦЕДЕС ВОЗИ

15

Наградна игра ИГРАЈ БЕЗ НЕРВОЗИ И МЕРЦЕДЕС ВОЗИ на Видеолотарија Касинос Австрија, носи забава, но и радост за освоените награди. Првото коло од наградната игра на  единствената платформата за интернет игри на среќа во земјава- 2win.mk,  на Жарко, Ненад и Ивица, им донесе убава награда- велосипед.

Жарко Лекоски, Ненад Стојаноски и Ивица Стојаноски се тројца од осумте добитници на велосипеди во првото коло, кои со голема радост дојдоа да ги подигнат своите награди. Жарко е еден од среќниците во категоријата обложување. Ни откри дека тоа е она што најчесто го игра и дека му донело некои помали добивки, но велосипедот е досега врв.

„Велосипедот е најголемата награда што сум ја добил досега и многу му се радувам. За малку не стигнав до скутерот, но нема откажување, ќе играме и понатаму. Убаво е што и Македонија има онлајн обложување и го препорачувам на сите, бидејќи е легално и безбедно“, ни прокоментира Жарко Лекоски.

И Ненад и Ивица им се радуваат на новите велосипеди и не ја криеја големата радост за освоените награди. За разлика од Жарко, тие повеќе ги претпочитаат видеолотариските игри на единствената платформата за интернет обложување во земјава, 2win.mk.

Видеолотарија Касинос Австрија и во второто, како и во првото коло од ИГРАЈ БЕЗ НЕРВОЗИ И МЕРЦЕДЕС ВОЗИ, доделува вкупно шест скутери, осум велосипеди, 10 електрични тротинети и уште многу парични награди, еднакво поделени во двете категории, обложување и видеолотариски игри.

Наградната играта има пет месечни кола, заклучно до 31 јануари 2022 година и ќе кулминира со доделувањето на два автомобили Мерцедес, покрај останатите 420 награди.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно