Во Србија политичар „патосираше“новинар среде емисија! (Видео)

159

Лидерот на Единствена Србија беше гостин во утринска програма, а колку тренира како да се бори со вирусот и колку е подготвен демонстрираше во студио.

Водителот Филип Чукановиќ си доби еден зафат и лидерот му покажа кој е во подобра кондиција во моментов.

„Добро, одлично, жив сум, тука сум…“, кажа Чукановиќ откакос тана.

По демонстрацијата на боречките вештини следеше пауза за реклама во која Палма спортски му се извинуваше на водителот.

„Морав тоа да го направам, за да не испадне дека лажам. Извини“, му кажа на водителот.

Погледнете во продолжение како изгледаше неговиот зафат.