Во петок завршува плаќањето рати за вода без камата

182

ЈП Водовод и Канализација – Скопје потсетува дека на 29 ноември, петок, завршува спроведувањето на одлуката за наплата на долговите до 24 месечни рати (зависно од висината на долгот) без камата за задоцнето плаќање што почна на 4 ноември 2019.

– Сите граѓани кои имаат долг да ја искористат последната недела од оваа акција, од 25.11.2019 до 29.11.2019, за исплата на рати без камата за задоцнето плаќање, апелира ЈП Водовод и Канализација.