Во Белград притворен Љупчо Палевски – Палчо

186

Љупчо Палевски – Палчо вчера е притворен во Белград, во моментот кога сакал да се качи во авион и да отпатува во Москва.

Палчо е притворен по потерница од Хрватска и во моментов е во екстрадиционен притвор.