Видео од апсењето на Македонецот во Србија

242

Во заедничка акција на БИА, ВБА, Управата за криминалистичка полиција и Вишото јавно обвинителство во Белград и Краљево, Боривоје Глишовиќ, пензиониран инженер на Први Партизан од Ужице и Шевкет Демировски, сопственик на македонската компанија АТС Груп од Скопје, беа уапсени во еден белградски хотел.