(ВИДЕО) Како Велешани се снаоѓаат за неносење маска кога ќе ги запре полицаец

192

Знаеме дека при спортување не важи законот за носење маска, т.е. може да не се носи маска на пример при трчање. Овој снаодлив велешанец “џогира”.

Погледнете го видеото снимано од случаен минувач.