(Видео) Градежен работник сними пар кој се задоволува со отворен прозор

1745

Еден градежен работник во Торонто снимил пар во непријатни пози.

Очигледно парот заборавил да го затвори прозорецот или пак баш им било гајле кој ги гледа.