Видео: Аеродром се претвори во пловна населба

2011

Уште едно видео се појави на YouTube од невремето во Скопје, овој пат во скопската населба Аеродром. Ова е уште еден доказ дека атмосферската канализација во нашиот град е тешка катастрофа и ако не се превземе нешто во блиска иднина Скопје може да се претвори во Венеција.