Вардар син, насекаде зеленило…Скопје, некогаш (фото)

872

На некои скопјани им се допаѓа новото Скопје, на други не…Некогаш Вардар беше син, насекаде зеленило…Ќе се навратиме неколку години наназад и ќе ве потсетиме како некогаш изгледаше Скопје.