Утре без струја делови од Кисела Вода

188

Заради технички зафати во дистрибутивната електро – мрежа, утре без електрична енергија ќе бидат делови од општина Кисела Вода, соопштуваат од ЕВН Македонија Скопје.

Во периодот од 08:30 до 11:30 часот прекин во снабдувањето со електрична енергија ќе бидат корисниците од улиците „Марко Цепенков“, општина Кисела Вода.