Тик Ток лудилото продолжува: Се качил на крстот на Водно и со рацете покажува двоглав орел

136

Дефинитивно социјалната мрежа Тик Ток од ден за ден станува се по контроверзна, малолетни девојчиња употребуваат пцовки, ставање флешеви на возилата да наликуваат на полициски, провокации на верска и етничка националност, заканувачки коментари, полуголи девојки и мажи, а родителите мува не ги лази што прават нивните деца со телефоните во рака..

Во продолжение ви прикажуваме видео, во кое непозната личност или потoчно кажано профил под име @selimsaiti, се качува на крстот на Водно и со рацете покажува двоглав орел, но тоа не е се, оваа истата особа прикачува и видеа како со 200 км на час вози низ скопските улици со нозете извадени преку прозор. Нема да критикуваме ние за да не бидеме погрешно сватени, коментарите и мислењата ќе ги оставиме на пошироката јавност и на институциите !!!!