Тешка сообраќајка пред Собрание

218
Голема сообраќајна несреќа помеѓу две патнички возила на раскрсницата пред Собранието го отежнува сообраќајот во центарот на градот, пренесува Сител.

Се работи за незгода која се случила на булеварот 11 октомври помеѓу зградата на парламентот и градската болница Климент Охридски.

Нема информации за повредени но од местото на настанот се гледа дека се уништени двата семафора на оваа раскрсница.

Во моментов полицијата врши увид, повеќе информации во текот на денот.