Тасевски за поделбата на родител 1 и родител 2: ЌеркоСинот: РодиТЕЛЕ Еден, дали ти е големо тулето?

105

Како ќе изгледа тоа со родител 1 и родител 2 и кога нема веќе поделба на машки и женски род?

ЌеркоСинот: РодиТЕЛЕ Еден, дали ти е големо тулето?
Родител1: Види ќеркосине, мене ми е големо тулето, ама на Родителот твој Два му е поголемо.
И така. Лепота.

Уууу, Сатано, ајт у воду!, напиша на Фејсбук, актерот Сашо Тасевски.