СРЕДЕ БЕЛ ДЕН: Маж со шприц во рака колабрира на клупа во Центар

2284

Маж со шприц во рака колабира на клупа во Центар, на плоштадот ВМРО. Екипа на Брза помош пристигна на местото, но од таму не дадоа информации дали човекот е жив или мртов.

По кратко време, пристигна и полицијата и со возило на Брза помош најверојатно е пренесен во болница.

Засега нема официјални информации за настанот.