Сораја и Ана Кораќ го одбројуваат времето до нивната смрт: Старлетите си инсталираа апликација која го покажува судниот ден! (ФОТО)

185

Сораја Вучелиќ покрена бизарен тренд – започна да ги наговара своите пријатели да ја инсталираат апликацијата која го одбројува времето до нивната смрт.

Апликацијата се темели на хорор филмот „Одбројување“, а при нејзината инсталација, апликацијата ве прашува: „Дали сте подготвени да ја отклучите својата судбина?“


Поединци не сакале да се вплеткуваат во тоа, плашејќи се од времето кое би им се прикажало, додека имало и од оние похрабрите кои ја прифатиле „играта со смртта“, меѓу кои била и пријателката на Сораја, старлетата Ана Кораќ, во јавноста позната по учествата во реалните шоуа.


Кораќ била меѓу оние кои се осмелила да ја инсталираат апликацијата, но имала „повеќе среќа“.

Нејзе апликацијата и покажала дека судниот ден не и е така близу и ќе минат повеќе од дваесет години пред старлетата да падне во „прегратките на смртта“.
Вака изгледала преписката на двете „храбри“ пријателки во нивната бизарна игра со судбината.