Снимка што се шири со брзина на светлината: Путин крева од под капа на палестински гардист (ВИДЕО)

369
„Претседателот Путин изрази почит кон палестинската гарда“, го коментираше настанот личниот фотограф на претседателот на Палестина.

Како што се гледа на снимката, рускиот претседател забележа капа на подот минувајќи покрај палестинската почесна гарда.

Путин запре, ја крена капата и му ја стави на офицерот на глава, а заминувајќи, со желба да го охрабри стражарот, му покажа палец нагоре.

„Претседателот Путин изрази почит кон палестинската гарда“,го коментарираше настанот личниот фотограф на претседателот на Палестина Махмуд Абас. Снимката се шири во арапските земји со брзина на светлината.

Извор https://mk.rbth.com/lifestyle/85007-putin-kapa-palestinski-gardist