Сите ја знаете ама тешко да ја препознаете: Која е оваа позната македонска пејачка?

263

Фотографиите од детството станаа „must have“ од профилите на Инстаграм, Фејсбук,Твитер.

Доколку се уште не сте прочепкале низ старите фото-албуми, време е тоа да го напоравите и да го потполните денот со нешто кое едвај сте помислувале да го направите во животот пред коронавирусот.

Пејачката Елена Ристеска уште еднап објаваи фотографија од мали нозе, овој пат малку потпораснато девојченце.

ФОТО:ЕЛЕНАРИСТЕСКА/ИНСАТГРАМ

Има фризура со шишки, облечена во карирано фустанче и бела кошула со јака модерна од тоа време.

Дали би ја препознале?