Се случи срамота на годината: Професор ја заборави камерата, па нурна во бујните гради на сопругата (ВИДЕО)

345

Онлајн наставата донесе многу возбудувања, но има и такви кои пандемијата ппоради корона ќе ја паметат по срамни постапки, поради нестручното ракување со камерите.

Еден од нив сигурно ќе биде и несреќниот професор заљубен во својата сопруга со бујни гради. Професорот по завршениот онлајн час заборавил да ја исклучи каметара, така што учениците кои останале вклучени биле сведоци на шоу на нивниот професор и неговата сопруга.