Се појави и таткото на Гоце од Прилеп, заедно се снимаа и пееја

378

И колку повеќе се пишува за него и неговото однесување на ТикТок, младиот Гоце се повеќе постира нови видеа со кои ја разбранува социјалната мрежа Фејсбук. Гоце беше осудуван од многумина за видеата кога го крадеше автомобилот, кога проба да си ја запали својата соба, кога упатуваше клетви кон политичарите, тогаш сите се прашуваа каде се неговите родители родни да го советуваат?

Сега заедно со татко му се снимаа и пееја на Тик Ток.

https://twitter.com/VikoInspektor/status/1379490745120399365?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1379490745120399365%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fshilomagazine.com.au%2F2021%2F04%2F06%2Fd0bcd0bdd0bed0b3d183d0bcd0b8d0bdd0b0-d181d0b5-d0bfd180d0b0d188d183d0b2d0b0d0b0-d0bad0b0d0b4d0b5-d181d0b5-d180d0bed0b4d0b8d182d0b5d0bb542%2F