Сака да скокне од зграда кај Мавровка, во Скопје, во тек е спасувачка акција

99

Лице качено на покрив од зграда, во близина на трговскиот центар „Мавровка“ во Скопје, се заканува дека скокајќи ќе си го одземе животот.

Во моментов на теренот има присуство на полициски, противпожарни и болнички екипи.,

Спасувачките екипи преговараат со човекот во обид да го разубедат, а околу зградата поставија и душек.