Ретки фотографии: Скопје кое не го познавате

0
245

Урбаните пејсажи на Скопје претрпеа значителни промени неколку пати во минатото. Таков е случајот со најновите промени што следеа со проектот „Скопје 2014“ и по земјотресот во 1963 година.

Во денешната галерија ќе погледнете како некогаш изгледаше центарот на Скопје во 1920 и 30-тите години.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here