Познатата пејачка си го масира лицето со вибратор, па си призна: „Жалам што немав повеќе односи во младоста“ (видео)

655

Тони Брекстон (52) неодамна ги шокираше обожавателите кога ја спомна масажата со вибратори што често ја практикува како најдобар метод за одржување на младешки изглед.

Тогаш таа истакна дека го користи уредот исклучиво за лице, а сега откри и дека жали што повеќе не се забавувала и имала повеќе секс во својата младост.

“Жалам што немав повеќе секс кога бев помлада. Требаше да пијам повеќе. Требаше да се забавувам и да пушам повеќе. Мислам дека моето религиозно воспитување ме спречи да правам многу работи што ми требаа. Во годините во кои сум јас, тие работи веќе не се соодветни. Тоа е за во дваесети и триесети, а во четириесетите години тогаш заработувате доволно за да платите сами терапија”, рече таа.