ПОТРЕСНО ВИДЕО: Лихвари му ја земаа куќата на поранешен кандидат за градоначалник!

373

Би сакале да кажеме збор, два за настанатата ситуација која ја згрози македонската јавност, но одлучивме да не збориме ништо.

Оставаме сами да донесете свој заклучок:

Оставете коментар