Плавушата од спотот кој направи ‘ршум на Балканот е всушност ќерка на многу познат пејач (ФОТО)

216

Составот “Hurricane” на музичкта сцена успеа да се пробие со песната “Favorito”, која стана една од најслушаните нумери оваа година, а на ЈуТјуб каналот брои повеќе од 11,5 милиони прегледи.

Станува збор за Ксенија Кнежевиќ (24), девојка која на многу и падна на око, но мало кој знае чива ќерка е таа.

Станува збор за Ненад Кнежевиќ Кнез кој покрај Ксенија има уште една ќерка, Андреа (21). Пејачот многу пати истакнуваше дека е горд на нив и дека е задоволен од тоа што постарата ќерка Ксенија тргна по неговите стапки.

-Секогаш сум ги поддржувал во се. Нормално и они знаат да бидат како сите деца, но се одговорни. Она што од нив е тоа што барам секогаш да ми се јават, каде и да се и со кого и да се. Било што да е… да кажат: „Тука сме. Добри сме“.

Покрај тоа тие имаат обврски кои треба да ги завршат, така се воспитани. А јас им сум подршка во се што прават. Тие следат некои нивни инстикти, а ако јас можам на било кој начин да им помогнам, тука сум, рекол Кнез во една прилика.