ПЛАТА ОД 30.893 ДО 50.000 ДЕНАРИ: Македонски Телеком вработува на повеќе слободни позиции

659

Сакате да станете дел од една од најпосакуваните компании за вработување во Македонија? Сега е вашата шанса!

Македонски Телеком АД Скопје во моментов има потреба од вработување на две одлични позиции во својата дирекција во Скопје.

1.Специјалист за телекомуникациска безбедност (нето плата: 30.893 денари)

2.Виши специјалист за менаџмент на ИКТ решенија (нето плата: 50.000 денари)

ПЛАТА од 25.000 до 30.000 денари: МАР МЕДИКА ВРАБОТУВА

МАР МЕДИКА ДОО увоз-извоз Куманово, објавува оглас за следните работни позиции:

– Агроном за полјоделство – цвеќар

– Специјалист по фармацевтска технологија

Потребни квалификации:

– ​Потребно работно искуство од минимум 3 години на иста или слична позиција како таа за која аплицирате
– Возачка дозвола Б категорија
– ВСС

Работни услови:

​Основна месечна плата:
– Агроном за полјоделство-цвеќар: 25000 мкд
– Специјалист по фармацевтска технологија: 30000 мкд
Работно време: 08:00-16:00 часот

ПЛАТА до 25.880 денари: Државната лотарија на Македонија ВРАБОТУВА

ЈАВЕН ОГЛАС
за прием на работници на неопределено време

Државната лотарија на Македонија има потреба од вработување на работници на неопределено време, за следниве работни места:

1 „Регионален комерцијалист” во Секторот за продажба и комерција 3 (три) извршители, со следниве услови:

-Средна стручна подготовка IV степен
-Работно искуство: најмалку 3 (три) години работно искуство
-Познавање на англиски или друг светски јазик
-Познавање на MS offlce апликации и користење на интернет
-Неделното работно време е од понеделник до петок со 8 (осум) работни часа (од 8 часот до 16 часот) и
-Основна плата: 25.876, 00 денари и

2. „Одговорен работник за магацинско работење, дистрибуција и доставување на материјали” во Секторот за продажба и комерција 1 (еден) извршител, со следниве услови:
-Средна стручна подготовка IV степен
-Работно искуство: најмалку 1(една) година работно искуство
-Познавање на англиски или друг светски јазик
-Познавање на MS offlce апликации и користење на интернет
-Неделното работно време е од понеделник до петок со 8 (осум) работни часа (од 8 часот до 16 часот) и
-Основна плата: 22.539, 00 денари.

Рокот за пријавување на кандидатите е 5 (пет) работни дена.

ЛИНК ЗА ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ И АПЛИЦИРАЊЕ