Основна ПЛАТА 22.000 денари: Потребни кандидати со СРЕДНО

0
185

Ресторанот “Ѕвезден Океан” се наоѓа во срцето на главниот град. На само една минута пешачење од Соборниот храм, позади Домот на градежници ќе го најдете местото што ги крие тајните на здравата исхрана.

Ѕвезден Океан има потреба од кандидати за работа на позиција:

​ШАНКЕР – со или БЕЗ ИСКУСТВО – ПЛАТА 22.000 денари

ЛИНК ЗА АПЛИЦИРАЊЕ

Оглас за вработување во Македонски Телеком АД Скопје

За своите потреби, Македонски Телеком АД Скопје објавува оглас за работа на позиција во:

Служба за тарифирање, фактурирање и финансиски односи со корисници/ Сектор за кориснички и пазарни решенија и управување со услуги и инфраструктура / Област на Главен директор за техника и ИТ

Работно место: Виши Соработник за управување и развој на системи за поддршка на деловното работење

Минимумот на предвидената вкупна нето плата со вклучена компаниска стимулација за ова работно место е во висина од 25.672,00 денари

Заинтересирани сте?

Погледнете го огласот и аплицирајте!

СААТНИЦА: 1.200-3.500 денари, можност за ПОЛА работно време и РАБОТА ОД ДОМА

Најголемата виртуелна компанија во светот – Scopic Software нуди можност за вработување на позиција Remote Inside Sales Representative – Software/IT кој ќе се приклучи на тим од 250 професионалци во 40 земји ширум светот.

Компанијата нуди:

Саатница од 1.200 до 3.500 денари во зависност од вештините и работното искуство
Можност за работа полно или пола работно време
Флексибилно работно време кое сами го одредувате
Работа од дома
Заинтересирани сте?

Погледнете го целиот оглас и аплицирајте!

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here