Ограбена банка среде бел ден во Чаир (ВИДЕО)

712

Грабеж пред малку се случил во експозитура на НЛБ Банка во Чаир.

Во моментов во експозитурата на НЛБ Банка во Чаир се наоѓа полиција која го испитува грабежот на банката кој се случил пред неколку минути, пренесе ТВ21 и сподели видео.

Се очекуваат детали за начинот на кој е извршен грабежот и сумата која е земена.