Од утре кафеаните ќе работат до 21 часот

59
Угостителските објекти од утре, ќе работат до 21 часот, одлучи владата.

Следната недела ке се анализира епидемиолошката состојба во земјава, по што е можно дополнително олабавување на мерките, односно би можело работното време на угостителските објекти да биде до 23 часот.