Наташа Беквалац се соблече гола, па порача: „Љубовта ме натера да го направам тоа!“

254

Наташа Беквалац ќе го одржи првиот голем солистички концерт на 14 февруари во белградската арена Штарк, под називот “SOS za ljubav”, а сега објави тизер за првиот најавен спот за овој настан.

Не станува збор за обичен спот, туку спот во кој Наташа во еден кадар е целосно гола, но вешто се крие со пердувите на себе.

Љубовта ме натера да го направам тоа, напиша Наташа на англиски јазик во описот на ова видео.