Нашата раперка со боксови се пресметуваше, па експресно доби казна! (ВИДЕО)

417

Македонската контроверзна раперка Дијана ОГ е дел од учесниците во српското реално шоу „Задруга“.

Таа од вчера е во центарот на вниманието, бидејќи физички се пресемта со еден од натпреварувачите.

Имено, Дијана го нападнала Божа бидејќи украл од наградата што им ја додели Големиот шеф, по успешно завршената „Игра на вистина“.

Таа го удрила неколку пати, па морале останатите да реагираат и да ја смират разлутената раперка.

Поради ова Дијана е казената со неделен хонорар.

Погледнете го видеото од моментот кога таа го напаѓа Божа: