Најубавите фотографии од старо Скопје – Галерија

12599

Секој кој живеел во времето на СФРЈ и ден денеска зборува со носталгија за тоа поинакво време. Многумина ќе кажат тој живот го нема никаде и веќе нема да се врати. Ви претставуваме одлична ретро галерија од тоа некогашно Скопје за да можат носталгичарите да се потсетат на нивното време и младите генерации да видат барем на фотографии како изгледало нашето Скопје во времето на Југославија.

1. Скопје во 1900 година

2. Скопје во 1930 година

3. Скопје во 1960-тите години

4. Скопје во 1970-тите години