На сите страни голи задници и справи за мачење: Руската полиција упаднала во илегален садо-мазо клуб и сите ја споделуваат снимката од рацијата

439

Руската полиција направила рација на една садо-мазо забава. Клубот наводно немал дозвола за работа, а полицајците одлучиле да снимат се што затекнале.

На снимката се гледа како девојки лажат на подот во своите фетишистички униформи, како и клиенти кои таму се нашле.

На снимката се гледаат и разочарани лица на клиентите за кои тоа требало да биде вечер од соништата, а многу брзо на интернет се појавиле снимки и фотографии од необичната рација.

Не е објавено во кој град настанала снимката, но многумина шпекулираат дека се работи за Ростов на Дон.