На чичко “Старо Купуем” му се преврти моторчето од тежината, па му падна шпоретот на улица (Фотогалерија)

89

Не е лесен животот на “Старо Купуем”, треба човек секојдневно да се соочува со авантури низ Скопје. Така беше и денеска кога во Центар, под Кале овој човек имаше незгода.