Момче ја изненади девојката со книга од сите нивни состаноци од првата година од врската

468
Дали мислите дека кај нас постојат мажи со олку креативни идеи? Сте имале ли некој неверојатно романтичен партнер?

20-годишната Меги Емори од Аризона доби неверојатно изненадување од нејзиниот партнер, 21-годишниот Камерон Двaн, на прославата на нивната прва годишнина.

Сакајќи да ѝ даде специјален подарок на својата сакана Камерон направил книга од сите нивни состаноци.

До секоја фотка ставил описи, а еден од нив гласи: „Јас сум среќен човек затоа што имам совршена девојка постојано до мене.“

momche-ja-iznenadi-devojkata-so-kniga-od-site-nivni-sostanoci-vo-prvata-godina-od-vrskata-02.png

За изненадувањето Меги изјави:

„Плачев кога ми ја подари книгата. Јас мислев дека ме слика постојано едноставно затоа што сака да има спомен од нашите состаноци или дека сака да стави на социјалните мрежи. Кога ми го даде подарокот ми кажа дека веднаш гледал иднина со мене и затоа сакал да ја документира нашата прва година заедно, за никогаш да не ја заборавиме“.

Романтичен подарок, зарем не?

momche-ja-iznenadi-devojkata-so-kniga-od-site-nivni-sostanoci-vo-prvata-godina-od-vrskata-03.png

momche-ja-iznenadi-devojkata-so-kniga-od-site-nivni-sostanoci-vo-prvata-godina-od-vrskata-05.png

momche-ja-iznenadi-devojkata-so-kniga-od-site-nivni-sostanoci-vo-prvata-godina-od-vrskata-07.png

momche-ja-iznenadi-devojkata-so-kniga-od-site-nivni-sostanoci-vo-prvata-godina-od-vrskata-06.png

momche-ja-iznenadi-devojkata-so-kniga-od-site-nivni-sostanoci-vo-prvata-godina-od-vrskata-04.png