Милица Тодоровиќ замина на лечење во странство – Со овој сериозен здравствен проблем се соочува

214

Блиска роднина на Милица Тодоровиќ откри дека пејачката има здравствени проблеми и наводно, планира да се лекува во странство.

Милица веќе подолго време има проблеми со хормоните и тироидната жлезда, а бидејќи терапијата што ја прима од лекарите во Белград не и помага, сè повеќе размислува и се распрашува за клиники во Лондон или Берлин кои се ефикасни за лечење на таа дијагноза“, пренесува српски Скандал.

Милица е цврсто решена да одмори неколку месеци и да го реши проблемот со тироидната жлезда кој ги нарушува нејзините хормони, што пак предизвикува таа да има проблем со бременоста“, открива роднината и додава:

Таа се распраша за се, ги дозна деталите од некои свои колеги кои оделе на истите места за да се лекуваат и да го решат проблемот без компликации. Тоа се инаку светски познати лекари за ендокринологија, така што Милица треба само да се реши конечно да пресече кога би заминала, заклучил изворот.