Марија ги остава без здив ТВ гледачите во Јужна Америка

191

Аргентинката, Марија Сол Перез, за само три години стана една од најпознатите ТВ лица во Јужна Америка.

кариерата ја почна како спортска новинарка, а пото продолжи како водителка на различни телевизиски програми.

Марија, сепак, голем дел од својата популарност ја добива преку социјалните мрежи, каде што има преку пет и пол милиони фанови, со кои споделува разголени видео снимки од неа по напорните тренинзи со кои го одржува телото во форма.

Со својот изглед, Марија престатвува „сериозна конкуренција“ на италијанската водителка Дилета Леота за титулата најсекси ТВ лице во светот.