Лесно даваат ветувања кои никогаш не ги исполнуваат: На овие хороскопски знаци немојте да им веруват

122

Постојат хороскопски знаци кои и покрај можната желба да го исполнат ветувањето, на крајот никогаш не го завршуваат започнатото.

Близнаци

Кога Близнаците ветуваат нешто, тие веруваат дека тоа и ќе го исполнат. Меѓутоа, тие постојано се обидуваат да направат повеќе отколку што навистина можат.

Кога тие ветуваат нешто, не размислуваат дали можат навистина тоа да го остварат. Тешко им е да се концентрираат на задачата. Тие се плашат од неодобрување и дека ќе ги изневерат луѓето, па затоа тие ветуваат нешто само за да дадат ветување.

Водолија

Водолијата може да вети само за да добие нешто кон што се стреми. Таа користи ветувања и не гарантира дека ќе го одржи својот збор. Таа знае дека е одличен манипулатор и тоа го оправдува како поголем интерес.

Ако се под притисок да го исполнат ветувањето, најверојатно е дека нема да го сторат тоа.

Вага

Вагата сака сите да ги направи среќни и да ја гледаат луѓето како доверлива личност во која можат да веруваат. Затоа, тие даваат ветувања што обично не ги исполнуваат.

Тие не се искрени и не признаваат дека не сакаат да направат нешто. Тие ветуваат толку многу што ако размислуваат за тоа само една минута, ќе сватат и сами дека не можат да го исполнат тоа.