Кога видел што оставила жената на седиштето од авионот останал во неверување

295

Па, дали е тоа нормално? Летањето со авион, барем за оние кои се плашат од летање е многу стресно. Самиот факт дека со часови ќе бидете во облаци, без пауза за некои е морничаво.

Сепак, многу е потешко кога меѓу патниците во авионот има и онакви кои прават проблеми, што патувањето може да го претворат во пекол.

Не знаеме дали оваа фотограгија се вклопува во таква ситуација, но во секој случај ова е мноу непријатно.

Некоја жена во преградата од седиштето на кое што седела оставила тест за бременост и тоа на него имало две црти, што значи дека токму тогаш дознала дека е бремена.

Дали не била воодушевена со резултатот па го оставила тестот ќе остане мистерија. Но, познато е дека тестот за бременост се прави со помош на урина, па праведно би било да го однесе тестот за бременост со себе.