Ќерките на Сузана Гавазова пораснаа во вистински убавици – цели се на мајка им

381

Емили и Селена ги дели само една година разлика, а уште од мали години и двете се изложени пред очите на јавноста. Нивната мајка Сузана поретко споделува фотографии од нив, а истите се доказ дека тие ја имаат наследено убавината на мајка си.

Фолк пејачката Сузана Гавазова на својот „Инстаграм“ сподели фотографии од ќерките. Девојчињата пораснале во вистински убавици.