Каролина со голем концерт на отворено во Охрид

792

На 11 август во Античкиот театар во Охрид концерт на отворено ќе одржи Каролина Гочева. На концертот ќе прозвучат сите песни од албумот “Извор”, како и најубавите песни од историскиот проект “Македонско девојче”.

Инаку, ова е втор концерт за Каролина во Охрид за оваа година, претходниот го одржа во март во рамки на промоцијата на последниот албум кој излезе во февруари, а чиј комплетен автор е Николче Мицевски.

Влезниците ќе бидат пуштени во продажба од утре, а концертот е во организација на Авалон продукција.