КАФЕ ПРОТОКОЛ: Кафулињата ги отвораат вратите од денеска

167

Од денеска кафулињата ги отвораат вратите. Ќе работат од 8 часот до 22, како што одлучи Владата. Сепак, постојат строги протоколи кон кои мора да се придржуваат и гостите и вработените.