Ја заборавила бананата во канцеларија, па ја нашла после 9 недели – луѓето во неверување како изгледа

517

Поради пандемијата на коронавирусот многумина работата од канцеларија мораа да ја преселат во својот дом, па така и Маири Луиса Бренан.

Но, кога после карантинот се вратила во канцеларија, во една од фиоките ја чекало нешто што заборавила да го понесе со себе – банана која си ја земала за ужинка и која останала во фиока дури 9 недели.

Како изгледа бананата која е стара повеќе од два месеци, може да погледнете во видеото.

Луѓето коментирале дека се изненадени од изгледот на овошјето.

„Не знам што очекував, но ова сигурно не“, искоментирал еден Твитер корисник.