Гордо ја гази четвртата деценија, а важи за една од најзгодните дами кај нас – Наташа Петровска е пример за негувана и убава жена!

514

Наташа Петровска веќе со години сосема оправдано го носи епитетот една од најубавите жени во светот на бинзисот. Успешно го води студиото за ремоделирање на тело – „Фигурела“ е пример за тоа како треба да изгледа една негувана жена.

Гордо ја гази својата четврта деценија од животот, а вели дека тајната на нејзиниот излед се крие во редовните тренинзи и балансираната исхрана.

„За да изгледаш добро, мораш да се грижиш за себе и да вложуваш во својот изглед, особено после 30-та година во животот. Откако го отворив студиото, редовно вежбам, тренинзите ми се задолжителни, а истовремено внимавам и на намирниците кои што ги внесувам, се трудам да имам оброци на секои четири часа, пијам многу течности, јадам овошје и зеленчук. Некогаш знам да посегнам и по нешто нездраво, како на пример, чоколада, тоа ми е најголема слабост, но тоа го компензирам веднаш утредента со поинтензивен тренинг, откри убавата Наташа.

Негува природен изглед, а во однос на облеката, можете често да ја видите во лежерно издание, а доколку некоја прилика налага и бара нешто поелегантно, лежерноста ја заменува со високи потпетици и здолниште.

Заштитен знак дефинитивно и се долгите нозе, а патувањата и се опсесија.

Во продолжение преку оваа фото галерија запознајте ја одблиску Наташа: