Го гледате ли бројот на фотографијата? Само 3% од луѓето можат да го направат тоа

100

Дали и вие сте еден од ретките луѓе кој што може да го види точниот број на фотографијата? Кажете ни го вашиот одговор!

Многумина од твитерџиите и од оние кои што ја виделе оваа фотографија истата ги изненадила.

Неодамна на социјалната мрежа Твитер се појавила една оптичка илузија на која што само малкумина можат да видат одреден број.

Не сите корисници на Твитер успеале да го погледнат точниот број, но се појавле многубројни коментари.

Некои дури признале дека не можат да видат никаков број, други погодувале одредени броеви, а многумина самоуверено тврделе дека го имаат точниот одговор.

Дали вие го гледате бројот на фотографијата?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Решение:

Доколку телефонот или пак екранот од компјутерот го оддалечите од себе, сами ќе го видите бројот 17.