(ГАЛЕРИЈА)Луксуз и гламур – Наскоро почнува со работа Хилтон во Скопје

458

Во Скопје наскоро почнува со работа можеби еден од најдобрите, ако не и најдобриот хотел во регионот, Хилтон.

Како што се вели во официјалното соопштение, хотелот почнува со работа од 31 јануари 2019 година. Лоциран е на кејот на реката Вардар во населбата Аеродром на само 10 минути од центарот на Скопје. Хилтон ви нуди луксуз и гламур, но воедно и топлина и гостопримливост.

Во продолжение погледнете ја галеријата од прекрасниот Хилтон: