Еротски игри – Жените се палат кога глумат робинки!

1343

И девојките сакаат да ја зачинат играта, а во тоа често се покреативни од мажите, па традиционалните зачини се користат се поретко. Денес жените повеќе се насочени кон следните фантазии:

Доминација

Не е тајна дека жените најсигурно се чувствуваат во прегратката на силни мажи, но исто, не е тајна и дека повеќето жени имаат еротска фантазија за доминација над тие мажи. Врзување во кревет и извршување доминантни наредби се само дел од претставата која таа ја сценира во нејзините мисли и сака да се оствари во спалната соба. Во тој филм вие и се потчинувате и ги исполнувате нејзините желби.

Робинка

Наспроти претходната фантазија, оваа женска фантазија има за цел зголемување на вашата машкост, сила и тестостерон. Таа е вашата робинка – на услуга на господарот.

Ученичка

Машката фантазија за секси униформирана ученичка не е ретка фантазија, но интересно е тоа што тука фантазиите и на двата пола се поклопуваат. Мажи, научете ја на памет!

Странец во ноќта

Иако никогаш нема да ви признае, сексот без обврска не е само машка работа. Жените го посакуваат еднакво како и мажите, а сценариото во кое во ноќен клуб и приоѓа потполно непознато лице, ја носи со автомобил и имаат див секс без чувство на вина жените ги доведува до лудило. Уверете се во тоа и глумете странец.

Тројка – две на еден

Неверојатно. Лезбејските сцени од порно-филмовите не биле интересни само за мажите. И жените сакаат да експериментираат со својата сексуалност, а многу лесно може да ви го дадат задоволството како на филм!

Тројка – двајца на една

Исто така, и ова доаѓа предвид се додека двајцата мажи се насочени кон неа!

Воајеризам

Шпионирањето само по себе има нешто адреналинско. Уште кога адреналинот е поврзан со секс и еротика… жените се за!

Силување

Во оваа фантазија се е игра. Во вистинското силување нема ништо возбудливо, ниту убаво. Меѓутоа, во играта жените ја комбинираат фантазијата за робинка, фантазијата за странецот и дивиот секс без обврска, па јасно е зошто оваа фантазија е врв на еротските игри.

Егзибиционизам

Од сексуални помагала, преку стриптиз, до секс на јавно место, егзибиционизмот е една од омилените женски фантазии. Адреналинот поврзан со фактот што таа може да биде фатена од жените прави сексуален ѕвер.

Стриптиз

Кога се соблекува за вас, жената има чувство на потполна контрола. Се чувствува атрактивно, што го потврдува и вашето внимание, а ритамот дозволува да командува со вашите реакции и желби. Потполна доминација е цел на секоја жена.